Férfihormontól lett évekkel fiatalabb egy nő

Kim Miller már jóval a menopauza, azaz a menstruáció elmaradása előtt érezte a hormonális változásokat. A 40-es évei végén kezdett hízni, hangulatváltozásai is voltak, csökkent a szexuális vágya, ezért nőgyógyászához fordult.

Csak orvosi felügyelet alatt ajánlott!

Az orvos megállapította, hogy Kimnek nagyon alacsony a tesztoszteron szintje. Ezért először egy férfihormon-tartalmú krémet kapott, majd egy szerkezetet építettek a bőre alá, ami természetes alapú hormont adagolt a szervezetébe. Ez azért meglepő, mert a férfihormonokat többnyire az agresszív viselkedéssel és a férfias külsővel kapcsolják össze.

Az orvosok senkinek sem ajánlják, hogy férfihormon segítségével próbáljon meg fogyni. Egy ilyen hormonkezelés olyan változásokat idézhet elő a szervezetben, melyek akár súlyos betegségeket is eredményezhetnek.

Mesterséges hormonokat csakis orvosi felügyelet mellett lehet alkalmazni a mellékhatások veszélye miatt is, mint a mellékvese leállása, a vérnyomásban és a keringési rendszerben jelentkező problémák, a másodlagos nem jellegek megváltozása, illetve a szívinfarktus megnövekedett veszélye miatt.

Forrás: http://www.borsonline.hu/aktualis/elkepeszto-ferfihormontol-fiatalodott-eveket-a-no-fotoval/77349